Passar galoscherna?

Jag tycker om skor. Såna där fina skor, med klack och glitter och annat tjofräs. Men mina fötter passar inte ihop med såna skor. De vill helst gå i platta, breda jobbarskor, gympaskor, eller annat trist. Jag minns ett par fina röda klackskor jag hade en gång i tiden. De var jättefina, sån där glad röd färg och lite halvlagom klack på. Men de stod mest i garderoben, för tårna skrek i höga sky bara jag sneglade på dem. Ibland ser jag så fina skor i annonser, och så tänker jag…. *tänk om fötterna kanske magiskt omformar sig med de där skorna*…. Men det är väl ingen risk. Ett annat par skor jag haft, var sån där matt sammetsyta, med en liten guldsak bak. 11 cm höga, vackra och eleganta saker. Hur många gånger jag umgicks med dem? Tja säkert 3-4 gånger.

Det är liksom som om hjärnan och fötterna inte har någon kontakt. Hjärnan tycker att OOOHHHH vilka fina skor, dem vill jag ha!… Och tårna gråter i högan sky åt samma skor! Fast once in a blue moon låter jag hjärnan vinna, och så har jag ytterligare ett par fina skor att titta på i garderoben! Kanske är det tur att jag flyttat till ett land där man för länge sen insett att jandals, sandals och liknande är det som gäller på sommaren, så nu finns det mycket fina blingbling jandals med 🙂

Hepp, välkommen sommaren!

7 reaktioner till “Passar galoscherna?

 1. Jag hade kunnat skriva detta inlägg själv! Jag älskar skor, höga skor, skor med bling. men jag ser ut som jag skitit på mig när jag ska försöka gå i dom. Dock skorna jag fick av Hmm var perfekta! Hög klack, fina som bara den och det kändes inte att de var högklackade. Eller jo efter ett antal kilometers traskande var jag lite trött 🙂

  Hehe, ja de skorna var fina! Här är det ju massor med reklam för sommarskor nu, och jag bara VILL HA! Men vet ju att de flesta skulle bara stå där i garderoben och se ledsna ut… men jag ska leta rätt på några fina i år, jag är trött på att slafsa runt i tråkiga skor nu 🙂 Och här är ju säsongen för kjol och shorts så pass lång att det liksom lönar sig 🙂 Fram för mera blingskor!

  Gilla

 2. Haha, jag är för gammal för att ha ont i fötterna. Men jag går ändå nästan alltid i klackar, mer eller mindre höga. Det blir inte många skor och jag hittar dem inte ofta och nej, de brukar sällan vara speciellt billiga men skam den som ger sig, eller hur? Men jag provar och provar och provar vackra skor för once in that blue moon hittar jag ju ett par som faktiskt är sköna. 🙂

  Förresten, med lite nagellack på tånaglarna blir man hur sommarfin som helst även utan klackar. 😉 Mer bling åt folket.

  Hörrödudu, jag är faktiskt äldre än dig 🙂 och mina fötter gör ont i fina skor. När vi gifte oss så hade jag hittat ett par jättefina skor med blingbling och lagom klack och trodde att Yipee, de här kan jag ha hela kvällen…Nä! Jag tog mig igenom vigseln, men sen åkte de av…. fast eftersom det var bbq-wedding i trädgården, så gjorde det inte så mycket 🙂 Jag gillar också nagellack på tårna, men mitt lilla problem är just att lilltånageln är så förbenat liten att det liksom blir lack på tån i stället *morr*
  Mer bling åt folket!

  Gilla

 3. När jag var rock- och popsnöre för c:a 200 år sen, så hade vi Beatlesboots och de var rätt högklackade och spetsiga, så jag vet vilket lidande det är. *ser ut som en expert på högklackat*.

  Och sen tycker jag att det är väldigt osportsligt att skriva om sommar nu… Pft!
  Aha, så du är en dinosaurie? *ser förvånad ut*
  Fast jag anade väl att du hade koll på det där med högklackat, jag menar köpa kavaj bara så där, mitt i november *ser mindre förvånad ut*
  Sommar??? Det är det ju nästan året runt ju *ser inte ett dugg förvånad ut*
  Pft tebaks du 🙄

  Gilla

 4. För tillfället funkar det bara med gympadojorna jag fick av mamma i 50-årspresent i april. Bävar för den dag när snön kommer – och den kommer SNART här…

  Ja du, det är f.n inte lätt när fötter och skor inte vill gå ihop sig… Huuuu, snööö 🙄 det är kallt hos er! 🙂

  Gilla

 5. Åh älskar bling och vackra sommarskor. skäms för att berätta hur många par skor jag äger. 8)

  Mer bling åt folket!

  Man kan a.l.d.r.i.g få för många skor 🙄
  Mera bling åt folket!

  Gilla

 6. Ehh, Eva jag tror att jag faktiskt jag har ca 80 par. (Sa ju att jag skulle skämmas) 😳

  Hehe, så de HAR eget rum! Fast det sägs ju att man ska ha *några* att byta med 😎

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s