Yup!

Den är här nu. Sommaren. Med uppsatt hår, shorts, svullna anklar, pust och stön, men sååå njutbart! Bbq, sallader, och glass i stora lass. Jag har inte lagt ner så mycket på trädgården i år, ett par tomatplantor, en courgette och lite frön av sallad, dill, silverbeet, persilja och gräslök. Det får räcka i år. Lite för mycket jobb, lite för mycket bekymmer gör så med en. 

7 reaktioner till “Yup!

 1. Man skulle kunna säga att sommaren är här också, ja om man tog bort en meter snö förstås. Fast i går fick jag fram sommaren lite när jag gick lös med snöslungan, det blev lite för kraftigt så jag fick fram både gräs och jord! Nu fick jag googla på silverbeet, är det nån slags sallad?
  Bekymmer och för mycket jobb är inte bra! Det måste vi hitta en lösning på Eva. Något vi kan göra?
  Hehe, vad praktiskt att ta fram sommaren med snöslunga! Silverbeet är ungefär som spenat, fast större. Tror det heter mangold på svenska. Bekymren är som de är, ett steg fram och två tillbaks, tror jag. Jobbet är ju egentligen kul, men jag borde lära mig att inte ta extra shift… det blir för mycket. Men bara några veckor kvar till semester nu, den 20:e januari går jag hem och är ledig i ungefär 5 veckor, så det ska bli skönt 🙂

  Gilla

 2. Kram från ett vintrigt Uppsala
  Önskar jag kunde skicka lite värme till dig, så du blir bra fort!!! Kram tebaks, Tofflan!

  Gilla

 3. Ja ha eftersom att du stoltserar med att ha problem så får jag väl låta snöbollarna bli här 👿

  Skickar dig varma sommarönskningar och smesterhärligheter istället 😎
  Hehe, kanske behöver jag lite snöbollar för att coola ner mig 😎 för här är det 23 grader varmt, overcast, showers.. = muggy Auckland at it best 🙄

  Gilla

 4. Kolla på klockslagen på alla kommentarerna 😉
  Ops, vad konstigt! Samma klockslag, men datumen ändras??? Har jag fått bubblansyndrom i bloggen 🙂 Mysko, har inte gjort någon ändring på något….Fixat Hoppas jag 🙄

  Gilla

 5. Med den sommarn som vi hade så får det väl vara någon rättvisa med att ni inte har det mycket bättre 😉 Ja men lite fint väder och bbq till jul får jag väl allt önska dig 🙂
  Hehe, t o m den värsta kiwisommaren är som en väldigt bra svensk sommar :mrgreen: och längre ….

  Gilla

 6. He he, gillar din värld. Tiden har stannat! :mrgreen:
  ???? Nä, den trillar på, det gör den 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s