Pågår: Livet.

Ok, så här dryga 2 timmar in på fredagen den 21 december, kan jag meddela att vi fortfarande är alive and kicking på den här sidan jorden. Ingen undergång i sikte, även om fruktansvärda stormar har drabbat Fiji och Samoa de senaste dagarna. 

I mitt eget lilla liv så går det framåt. Har fått en liten push på jobbet, och det känns väldigt kul. Ibland är det bra att få en ny chef, som ser med nya ögon på sina medarbetare 🙂 Att jag dessutom i och med det får lite mer betalt är inte i vägen på något sätt. Och hemlivet börjar lite trevande rätta till sig också, även om det kostat på. Än så länge tar jag det lite försiktigt med just den optimismen, men just nu lever jag utan ont i magen i alla fall.

Snart kommer ju Tomten med. Det får väl vara som det vill det där med julen, kan jag tycka. Jag går på och jobbar istället, och den natten säljer jag mig dyrt 🙂 Dubbel timtid, och extra dag ledigt senare, det gillar jag. Semestern börjar ju komma i sikte med, dryga 5 veckor ska bli skönt.

Det finns hopp, Hepp!

3 reaktioner till “Pågår: Livet.

 1. Det låter bra, White Lady!!!
  Själv ska jag fira jul i min ensamhet, det ska bli så skönt. Jag har ont och är trött och vill mest vara ifred – i alla fall just nu. Och nån tomte kommer inte för jag har bara varit elak!!! 😉
  Kramar till dig!!!
  Hehe, ja det är skönt med lite medvind ett tag! Jag hoppas du mår bättre när julen kommer i alla fall, för du är inte alls elak, så det vore en bra julklapp till dig! Kramar tebaks!

  Gilla

 2. Kära Eva. Så glad att du inte har ont i magen mer. Nästan värre att ha ont i magen av oro än att vara sjuk för den mesta sjukan brukar tiden rätta till. Önskar i att du får någon sorts julefrid i alla fall.

  Själv håller jag en lågmäld jul utan en massa flängandes och farandes. Ska bli riktigt mysigt. Juligaste på länge tror jag. ♡
  Tack Hmm 🙂 Jo, det är rätt skönt att få lite vila från oron. Bäst att njuta, för man vet ju som sagt inte hur länge det varar. Jag jobbar jul, i alla fall den 25 och 26, men det gör inget 🙂 Vi hinner fira lite lagom innan jag åker till jobbet, så det är ok. Jo, ibland är det skönt att bara få vara, utan att fara runt hit och dit. Det är ju så julen ska vara, egentligen. Lugn och fridfull. Jag hoppas du får det jättebra! Kram Hmm, du är en go människa du 🙂

  Gilla

 3. Jag instämmer med Hmm, bra att ont i magen är borta!
  Jag har jobbat många jular och det kan faktiskt vara lite mysigt det också, i alla fall om man trivs på jobbet.
  Ja, det gör mig inget att jobba 🙂 Jag är ju ledig den 24:e, men vi firar ju den 25:e och då går jag på på kvällen, så det blir lite tid till jul också. Dessutom brukar det vara rätt full rulle den natten, så det går fort 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s