Lazy sunday afternoon

Ännu en dag med varmt,vackert väder. Vi tröttnade på lillpoolen, lilleman, jag och guben, så vi tog och packade in oss i lilla bilen och for iväg. Mot Maraetai, favoritstället i vår lilla del av världen, och ett dopp i South Pacific. Första stället vi stannade vid var i prinicip omöjligt att ta sig ner i vattnet, det var för stenigt. Så vi åkte några 100 meter till, och där är det lättare. Sandbotten och inte så stenigt. Det var lågt tidvatten  så man fick trava ut en bit, men utan alla rocks så gjorde det inte så mycket. Fast jag lyckades förstås hitta ungefär den enda stenen och slog upp tån lite. Och skar mig på nån liten snäcka gjorde jag visst med, upptäckte jag senare 🙂 Men det var det värt. Ljummet i vattnet, strålande sol och gott om plats.  Det var härligt! Jag hade tänkt ta en del foton, men det vart bara ett. Man ser inte skärmen på lilla phonen i det där solskenet, så jag fick sikta och hoppas 🙂 Även om det inte vart så värst bra, så kan ni se nedan i alla fall hur det ser ut i vårt paradis på jorden. När vi kom hem vart det till att flippa burgers på grillen, annan matlagning orkar inte jag i denna värme som råder just nu. 

IMG_20130210_155721Maraetai beach.

9 reaktioner till “Lazy sunday afternoon

 1. Gomorron systra 🙂 ❤
  Åååå vad jag blir avis hur du lever o jag känner värmen i ansiktet o ljumna vattnet runt benen 🙂
  Dock tycker jag inte om stenar o snäckor o att du skar dig! Bilden e ljuvlig o jag sneglar lite åt höger nu o då ser jag ut genom mitt fönster o en jäkla massa snö 🙂
  Må bäst o njut av eran sommar vännen!
  Pk ❤
  Hej lillsyster! Vad kul att du hittade hit 🙂 Jo du, idag var det riktigt skönt att sitta vid South Pacific 🙂 Kram!

  Gilla

 2. Jaaaaa det ser ju inte ut att göra allt för ont inte 🙂 Hihi
  suck kan bara ana att ni har ganska många underbara stränder! Härligt o du gör helt rätt som stannar under oss :)kramar
  Hehe, nä det är värt ett och annat skärsår i tån! Stränderna är vita på östkusten, och svarta på västkusten 🙂

  Gilla

 3. Åh vad skönt det ser ut! Jag medger att det kanske är en viss tjusning att bo där ändå, åtminstone om man håller sig i vattnet ;D
  Ja, och vattnet var precis ljummet 🙂 När jag vinner på lotto så är det dit ut jag ska flytta! Det är otroligt vackert 🙂

  Gilla

 4. Ser och låter underbart skönt! Här bara det snöar och snöar och snöar och blåser och man skottar så man får ryggskott, bilarna kanar av vägen och vindrutetorkarna fryser.
  Kram på sig och NJUT!!! 😛
  Ja, jag tänkte på er när vi kom hem och de visade bilder från New York och deras snö-oväder. Kör försiktigt! Kram påre!

  Gilla

 5. Ah du ha egen blogg nu?! Varför inte berätta mig?!
  Mig haft egen blogg sen ungefär maj 2007, och hade en på AB med 🙂 Raderad lite då och då, men den här är lite menlös så den får vara kvar. Mig berättar nu 🙄

  Gilla

 6. Men tänk på att jag INTE kommer att läsa den! Skryt om bad och sol hit och dit. Jag läser helst bloggar från Norrbotten jag, så jag kan känna mig lite ”över”.
  Kram
  Nejnej, du behöver inte läsa alls, men annars kan jag ju meddela att jag bor faktiskt i Nya Zeelands Norrbotten, så det så 🙂 Och här skryter vi inte om hur stor allt är, här skryter vi om hur förbenat VARMT det är, så det så. Om du nu skulle råka läsa ändå, menar jag 🙂
  Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s